Attack: CouplandSommarläsning - Douglas Coupland

Häromkvällen hamnade jag med en bok av Douglas Coupland i sängen (ehh... mer action än så ser inte min säng). Läste första kapitlet innan jag kom ihåg att jag läst den. Fan, precis som jag hunnit peppa upp för ett par dagars intensivt läsande!

Nå, jag lyckades på något sätt inspirera mig själv när jag skrev om Hunter. Och funderade på Tom Robbins. Och så kom jag på den briljanta idén att jag i sommar ska nörda ner mig lite och läsa alla Couplands böcker. Ja, varför inte? Så igår tog jag (biblioteks-)bussen ner på stan efter träningen och plockade på mig fyra av hans böcker.

Girlfriend in a coma har jag nu snart läst ut och jag är glad som fan att jag har ytterliggare några tusen sidor Coupland framför mig i sommar. Bibliotek är en bra uppfinning! Och nu slipper jag läsa ut den hemska boken jag lånade av Maria. Det var för mycket tantsnusk till och med för mig.
2