Lyx i Indian Creek

Inne i huset

Inne i stugan

Igar korde vi sa fran Denver over Klippiga bergen och sen ut i oknen i Utah. I solnedgangen borjade sandstensvaggarna torna upp. Ner till Monticello dar vi lyckades hyra oss en liten stuga. Sjukt billigt dessutom, $125/vecka. TV, DVD, kylskap, micro och varme. Perfekt! Det regnade dessutom valdigt mycket hela natten och det kanns sa skont att inte behova campa. I morse lag det mycket sno pa bergen norr om oss, det gar mot vinter.

par 025

Jonas pa Supercrack

Idag klattrade vi handsprickor hela dagen. Generic Crack, Supercrack och Incredible Handcrack. Det blir faktiskt inte battre an sa har. Valdigt trevlig dag, teamade upp med en spanjor och hans flickvan sa jag passade pa att tortera dom med min spanska exakt hela dagen. Och imorgon ocksa. Hehe! Perfekt, nu har man en kompis i Montserrat ocksa.

par 038

Mer Jonas pa Supercrack

Nja, inte sa mycket mer att saga tror jag. Telefonerna har ingen tackning har men vi har bara ett par hundra meter till biblioteket och gratis Internet. (Sjalvklart sa gar vi inte utan tar bilen dit.) Ja! Just ja, en dansk tjej som postat bilder pa Flickr fran klattring och som jag haft lite kontakt med genom det skulle till Indian Creek. Sa sjalvklart sa traffade vi henne forsta dagen har, hon kande igen mig fran nagon bild och kom springandes till varan bil precis nar dom for forsta gangen korde ner till klipporna och vi var pa vag darifran. Vi far val stanna kvar nere i dalen och sitta och ljuga vid brasan nagon kvall. Pa engelska, danska ar ju helt omojligt att forsta.

Som alltid finns det massor med fler bilder pa Flickr.

Comments

David said…
Resan verkar ha börjat bra! Sjukt vackert och framförallt väldigt mkt blåare himmel än hemma i Ume...
Lev och må!