BeforeJag har många ambitiösa människor i min bekantskapskrets. Jag är inte en av dom. Men jag gillar att röra mig och jag gillar att bli bättre på saker. Tillsammans med mitt nuvarande tillstånd (inte så många kompisar i Barcelona, kan inte sitta mer än 30 minuter framför en dator) så innebär det att jag kommer att träna ganska mycket de närmaste månaderna. Förra helgen fick jag ett par löparskor, idag köpte jag inlines.

I korthet kommer jag träna på följande sätt:
1/ Göra något som tar lite tid vare dag. Med lite tid menar jag typ 2 timmar eller mer. Löpa eller gå i bergen, gå på topptur, åka inlines, klättra eller, eh, något annat.
2/ Göra mina små övningar för att få ordning på ryggen/nacken.

I korthet kommer jag äta och dricka på följande sätt:
1/ Sjukt mycket god frukt och färska grönsaker från fruktaffären tvärs över gatan.
2/ Mycket choklad. Mörk choklad.
3/ Dricka vin minst 5 av 7 dagar.
4/ Dricka mycket kaffe.
5/ Laga mycket god mat och äta superba franska pajer.

Ja, det var det hela. Maila eller skriv en kommentar om det är någon del av programmet som jag ska förklara närmare. Jag kommer självklart att posta uppföljningsbilder så ni kan följa min form och min solbränna under våren. På 8a.nu kan ni se mitt scorecard och följa klätterformen.
5