onsdag 30 juni 2010

Ny webbsida: Cykla i Spanien!

google ranking

OK, så jag bryter "bloggtystanden" och jag är "ledsen" att jag "lämnat er ensamma" och så vidare. Nä, ärligt talat så har jag på intet sätt dåligt samvete över att jag inte skriver något här. Livet är (fortfarande) minst sagt rörigt men några saker har då fallit på plats. Som att bo i det fantastiska huset vid El Bruc. Och att företaget snurrar på bra och att vi säkert om ett par år kommer välja lite mer vilken sorts jobb vi vill ha. På något sätt gjorde jag det när jag förra veckan registrerade cyklaspanien.se. Det är riktigt, riktigt kul att ordna cykelturer här nere. Vädret, miljön, vinerna, vägarna, bergen, havet, stränderna, folket, kulturen... ja allt! Alla kunder vi haft är så glada efter deras turer med oss! Kort sagt, jag gillar verkligen att jobba på det här viset. Och vi får så många förfrågningar om cykelturer i och runt Barcelona så det bara är att köra på.

Nå, hur som, ni 58 personer som prenumererar på den här feeden är ju geeks. Så jag tänkte höra med er: tror ni att jag är på rätt spår med min sökmotor-teori? Som ni ser så rankas alltså Utomjordiska Barcelona som nummer två och den artikel jag skrev på Utsidan som nummer fem på Google när man söker på cykla spanien. Nu med min nya webbsida vill jag självklart upp på plats nummer ett. Så jag har pushat ut adressen i alla kanaler jag har. Och kanske redan fått någon länk här och där. Och säkert så dyker det upp lite besökare så småningom. Men är webbadressen viktig för Google-relevans? Jag tror det. Tror ni? Vi får se, det är nämligen en viktig del i många av de framtida projekt som jag vill jobba med.

Nästa fråga: Är det någon som vet hur man gör för att skriva på norska? Jag skulle vilja ha några norska kunder också, snälla, tack.

För övrigt har jag blivit med katt. Det är så jäkla king!

Skicka en kommentar