Mustasch-staden


Bartelandslaget. Den Norske Mustachklubb fra Trondheim representerte Norge i barte-VM

Jaha, så upptäcker jag först efter jag väl är på plats att jag hamnat i Bartebyen, Mustasch-staden. Jepp, alla norrmän känner Trondheims-gutterna som rediga mustasch-bärare. Fan, jag som knappt kan få moppefjun. Nu har jag knappt träffat någon med barte så dom kanske låter mig bo här ändå.

Läs mer om fiaskot i mustasch-VM.

Jag har också börjat på en karta över mitt Norge. Där tänkte jag lägga upp de platser jag besöker. Får se vad det slutar med. Zooma på kartan genom att peka på till exempel Trondheim och scrolla hjulet på musen uppåt/neråt. Klicka på en av de blå dropparna så får du kanske upp något spännande!

Se karta

Igår var det kontorstävling i skridsko. Det var grymt! Jag var ganska långsam, vilket var bra för min förkylning. Hade det varit 10 varv hade jag nog legat bättre till. Ett varv var lite för lite. Intressant var det också att se hur jäkla mycket folk som var där och åkte i värsta snöfallet. Det kom kanske 30 personer kring åtta för att köra ett par mil. Kolla in lite snöiga bilder här.


I helgen hoppas jag få besöka Stranda för första gången.
13