Bilder från roadtrip

Nu har jag tagit mig i mål i Barcelona. I stort sett gick allt enligt plan och det var faktiskt trevligare än man kunde tro att dundra genom Europa. Bottennappet var väl när det rostiga avgassystemet till slut gick av någonstans i norra Tyskland och vi körde 50 mil med bra mycket oljud i bilen. Som tur är så ryckte Rickard ut och hittade en verkstad åt oss i Nancy i norra Frankrike så klockan 08:00 på lördag morgon så fick vi hjälp, förmodligen billigare än i Norge.

Här kommer några av höjdpunkterna i bild!


Bergen var vackert men regnigt. Kul att åka dit!


Hälsa på Magnus i Göteborg var sweet!


Autobahn är inte så kul men ändå en upplevelse.


Perfekt att Rickard och Pauline bor i Nancy! Hur kul som helst att träffa dom igen. Och Pauline bakar grymma kanelbullar.


I Nancy så fick också Peugeoten nytt avgasrör.



Att komma ner till medelhavet igen var helt perfekt. Vi sov en natt i lilla lägenheten vid Cap D'Agde och på morgonen åt vi frukost på ett litet café och tog sedan en promenad efter stranden. Perfekt väder, 20 grader och sol.


Så fick Audrey börja köra igen, 10 år efter senaste försöket. Det gick hur bra som helst och efter 13 mil som passagerare (av 300...) så hoppas jag på många fler mil bakom ratten av henne.

När vi sen kommer till gränsen till Spanien så konstaterade vi båda att det finaste landskapet vi sett under hela resan är Katalonien. Det känns fantastiskt kul att vara här!
10