jPodMin sommar med Coupland fortsatte förra veckan med jPod, den senaste boken från den författande kanadicken.

Jag går direkt på nu: PPPPP

Åh, jag älskar verkligen att använda floskler så nu kommer det: en generationsroman! En galen historia. Och en till galen historia. Och så en till. Och så blandar vi ihop historier, språk, berättarsätt. Coupland har läst massor av bloggar och skriver tidvis riktigt bloggmässigt, om ni förstår hur jag menar. Så mycket speglar boken det nya sättet att läsa att jag tror att det är omöjligt att riktigt uppskatta den här boken om man inte har vana att läsa texter på nätet.

Det var en vecka sedan jag läste ut boken. Jag blir fortfarande glad bara jag tänker på den. Jag har en förmåga att läsa om mina favoritböcker. jPod kommer jag att läsa om många gånger.


Mer info:
http://www.jpod.info/
Bokus

Irrelevant info:
http://www.jpod.se/

Comments

peblin said…
Skoj!
Den ligger nedpackad i semesterpackningen. Lär behövas nu när både Offerhällan och Hällvattnet är blötare än Hällingsåfallet i vårflod.
jwi said…
Anmäler härmed avvikande åsikt. Blev inte alls imponerad av JPod, som jag avfärdar som en livstilsroman (Yuppie-roman) utan några särskilda ytterligare kvalitéer. Doug själv har beskrivit lönearbetarens alienering bättre i både Generation X och Microserfs.

Tack för ordet
/Arg bokköpare
Pär said…
Käre Arg bokköpare, sånt är livet ibland.

Jag tror just jPod med sina nördreferenser och den miljö den utspelar sig i ligger mig så varmt om hjärtat. Med ungefär 18 år i nörd-branchen, ett gäng besök i Kanada och flera kompisar inom odlingsbranchen så träffade den helt enkelt rakt in i mitt hjärta.

*nix4ever!