Mina skador del 2

Den efterlängtade fortsättningen till Mina skador...

  • Skar upp överläppen. Tolkade efter skoter på miniskidor. Ut i mjuksnön, skidorna skar ner och jag tog en lång flygning och landade på ansiktet. Glasögonen gled ner över ansiktet och skar upp överläppen från just under näsan. Väldigt mycket blod. Ärr. Ålder: 14 år.
  • Skar upp överläppen. Farsan skulle skicka ner skridskorna från vinden och av någon anledning träffade den klockrent mitt på överläggen. Inte så mycket blod. Ålder: 10 år.
  • Stukad tumme. Från samma olyckstillfälle där min kotfraktur uppkom, det vill säga vurpa med cykel. Ingen fraktur, fortfarande lite stel 5 veckor efter skadetillfället. Ålder: 31 år.
  • Spricka i tumme. Föll av toppen av Mr Hallontårta, touchade i fötterna och flippade baklänges. Landande på min käre svåger som räddade mitt liv men samtidigt fick jag sprickan i tummen. Gjorde 5 minuter förstabestigningen av problemet. Inga bestående men. Ålder: 28 år.
  • Spricka i tumme. Halkade när jag var och bouldrade ute i Skravel. Inga bestående men. Ålder: 29 år.
Del tre kommer så småningom....

Comments