RingkallenJohan Hedman vid fikaplatsenIdag bär det av till Ringkallen för första gången på länge. Tyvärr ingen klättring men bara att få sova under bar himmel nere vid havet, utsikten över fjärden, kompisarna och känslan av att äntligen vara på gång igen är fan-fucking-tastic!

I onsdags var jag på röntgen och träffade sedan farbror doktor. Idel positiva besked!

1/ Ingen förändring av kotan efter olyckan, den ligger stabilt i sitt nya läge (och jag kommer permanent vara ännu mer kutryggig).

2/ Jag får träna! Inget som böjer ryggraden men allt annat som känns bra. Så cable cross, deadhangs, chins, axelövningar i mängder, bicep och tricep och så vidare! Tyvärr så känns det otroligt mystiskt att göra chins så jag väntar ett tag med det men lite deadhangs blir det. Och eftersom jag är mer uthållig i underarmarna nu än någonsin förut så kan det här bli ganska bra.

3/ Jag är sjukskriven 50% i 2 månader till! Sen ska jag självklart försöka börja jobba men så fort som möjligt men efter att ha försökt jobba heltid i måndags-tisdags, vilket gick fullkomligt åt helvete, så känns det skönt att inte behöva stressa tillbaka.

Så. Får träna, är sjukskriven. Bra kombination!

Comments