Canyoneering i Hite

Let's drop in!
Brett kollar ner i canyonen.

I Hite, Utah bor Brett som jag larde kanna i Kanada for nagra ar sedan. Ifjol bodde jag och Johan dar nagra natter och lekte okenliv. Det var grymt trevligt sa sjalvklart ville jag dit igen i ar. Sa vi tog skrutt-Forden och studsade bort. Hite med sina 6 invanare ar verkligen... intensivt. Brett var i sedvanlig hogform och drog med oss pa ett canyoneering-aventyr. Grymt fin upplevelse!

Forsta firningen
Forsta firningen

Canyoneering gar i princip ut pa att man hoppar ner i borjan av en "ravin" och sedan foljer den hela vagen ut. Ibland ar det bara att ga, ibland klattrar man, simmar, rapellerar, sitter fast, ar radd eller sa njuter man av de fantastiska former som vattnet slipat sandstenen till.

Trangt
Brett drar in magen.

Jag pa vag ner i vatten
Jag pa vag ner i vatten.

Grabbarna grus
Grabbarna grus

Fortsatt trangt
Fortsatt trangt

Jonas gar ner i djupet
Jonas gar ner i djupet

Ljusspel
Ljusspel

Gun Crazed Jonas
Gun Crazed Jonas
Sen akte vi ut och skot lite.Klattermassigt har det gatt bra! Jonas har on-sightat 5.12- pa kil och gatt den supercoola King Cat, 5.11+. Jag har gjort min forsta 5.11 pa kil, Power Play. En layback! Vem kunde ana...

Comments

Anonymous said…
Självklart har Brett en M4... Kul att se att han lever. Antar att det är försent, om inte, hälsa!

Mattias