En vecka i OsloOle Herman & Mette lagar middag


Sådär, då var mitt första besök i Oslo över. Söndag -> fredag utan något egentligt turistande. Jo, första kvällen på kursen så blev vi bjudna på en köttrestaurang på Akers Brygge. Jag fick en firre så det var helt OK.

Annars var veckans höjdpunkter ungefär det här:

1/ Träffa Ole Herman igen. Vi lärde känna varandra i Kanada 2002 och har alltså inte setts på 6 år. Genom mig lärde han känna Brett och dom har sedan dess gjort flera grejer tillsammans. Herman och hans tjej bjöd mig på middag, nästa gång jag kommer till Oslo har jag lovat att svänga förbi och laga någon av mina vegan-rätter.

2/ Introduktionskursen! Jajjemen, den var riktigt bra! 4 dagar blev dock för mycket för min rygg, shit, inte bra alls.

3/ Kvällsskidåkning. Sista natten i Oslo sov jag på vandrarhem. På väg upp till vandrarhemmet såg jag en skylt till en skidlift. Körde upp dit, satte på mig fullt topptursutstyr och gick i god fart 550 höjdmeter på en timme. Yeah, formen kanske infinner sig lagomt till Sunnmörsalperna till påsk!

Nu hoppar jag i bilen och åker till Lillehammer på kick-off.

Hoppas ni får en trevlig helg!


UPDATE! Ja, alltså, det var ju grymt trevligt att bo hos Johan och Jessica också men det räknade jag helt enkelt till förra veckan eftersom jag hunnit med och blogga om det en gång redan...

Comments