HelgrapportInvigningskonsertFackeltåg

Kick-off i Lillehammer med Capgemini i Norge. Jag kom till hotellet tidigare än de flesta andra eftersom jag åkte från Oslo med bil. Jobbade lite och gick sedan på gymmet, provade bubbelpoolen och tog en bastu. Sedan dök de övriga 450 upp och vi bussades upp i hoppbacken. Lillehammer lever i mycket på OS som arrangerades där för 14 år sedan. Så det var musik (se bild ovan), tal, sång, lite jibbing och fyrverkeri. Sedan vandrade vi alla i lite härlig sekt-stämmning ner till hotellet bärande facklor. Mäktig middag och sedan party.

Lördag var det konferens och sedan grupparbeten. Helt OK även det även om många var ganska slitna. Jag hade hysteriskt skoj åt att Cap i Norge nu anammat engelska som språk (eftersom många indier och andra nationaliteter jobbar i Norge). Norska är ett gulligt språk. Norsk engelska är helt galet gulligt! Och så massa karriärs-människor som direktöversätter från norska till engelska. "Remember during last years christmas table...." YEAH! Snacka om att jag kom ihåg fjolårets julmiddag, eh, ursäkta, julbord heter det.

Middag på kvällen var en seg historia. Massor av människor i en sal med dålig akustik gjorde att jag blev jävligt trött. Och så norska på det. Espen var trevlig som bordsgranne, annars var det ingen kontakt med de andra direkt. Snubben till vänster sprutade saliv över mig när han exalterat berättade om tidigare kick-offer. Så jag drack inget och gick och la mig vid midnatt. På morgonen blev jag förvånad när jag mötte min kollegor vid frukosten när den öppnade. Men dom hade å andra sidan inte sovit något under natten.Se bilden i större format.

Packade in allt i bilen och drog till Jotunheimen. Tror jag. Är lite osäker vad som egentligen är Jotunheimen. Fina fjäll var det och en skön topptur i min ensamhet med iPoden på hög volym hela dagen.

Sen åkte jag hem till Trondheim och sov.

Comments