DanmarkHotell...

Så igår fick vi klartecken på ett projekt för mig. Ett snabbt möte under eftermiddagen i Trondheim och sen upp 04.00 i morse för flyg till Sønderborg i södra Danmark.

Här blev vi mottagna med viss... hmm... förvirring? motvilja? förvåning? något annat? Det visar sig självklart vara ett politiskt spel och vi har idag introducerats till helt andra uppgifter än de vi fick höra om i Trondheim. Det är faktiskt det konstigaste jag varit med om under mina 10 år som datakonsult. Mer kan jag inte säga.

Efter jobbet blev vi skjutsade till hotellet. Det är riktigt, riktigt, riktigt dåligt. Jag har bott på bättre hotell för $5/natt i Vietnam. Som lök på laxen så är jag tvungen att dela rummet med min projekt-kollega Geir. OK, svältande barn i Afrika och så vidare, men ska man iväg och jobba är det ganska skönt att få några timmar i lugn och ro. Imorgon ska vi få ett till rum, det blir ju flott värre. Vi måste försöka ordna något annat. Tydligen är det alltid fullt på alla hotell här i stan men det här är för dåligt.

Nå väl. Till helgen blir det en biltur till Trulle & Anna i Malmö! Dom har jag inte träffat på hur många år som helst. Sedan blir det klättring med, ta-da!, Cajsa och Anders. Det blir också en jazz-afton där någonstans. Och så kanske Köpenhamn om Camilla är hemma. Och sen tillbaka hit för en vecka till.

För övrigt är det gröna gräsmattor. 10 grader varmt och sol. Som i Umeå i början av juni... Sen kom det en snöstorm och visade att det minsann finns vinter här också.

Comments