Boulderpremiär nr 2Tore is pleased with the send

För 4 månader sedan bouldrade vi i ett riktigt kallt Harbak ute vid Atlanten. Igår åkte jag och Tore ner till Korsvika, inte så långt ifrån centrum av Trondheim. Perfekt vårväder, 10 grader och sol. Sjöfåglar flög över oss, kajaker gled förbi, segelbåtar ute på fjorden, snötäckta fjäll som fond. Vi hittade också ett lämpligt projekt och fick båda sätta Pullover. 6B i föraren men det var väl snällt, 6A känns mer verkligt. Men ett riktigt fint problem och så startade klättersäsongen på riktigt.

Klicka på bilden så får du se lite fler bilder.

UPDATE: Bouldrat har jag gjort både i Obbola och i Kjuge så det här var alltså premiär nr 2 i Norge...

Comments

Anonymous said…
Helt galet vilka kontraster Trondheimsområdet verkar ha. Sommarboulder ena timmen, kräksnö i fjällen. Orättvist, eller nåt sånt
Pär said…
Jag hade tänkt åka upp till Gråkallen och gå en lite topptur/fjälltur och få fin utsikt över fjorden medan solen går ner. Men så ville Tore bouldra så då blev det klättring. Jag har nog inte förstått hur mycket jag saknat att bo bredvid berg innan jag flyttade hit.

Höjdskillnader = bra grejer!