Barcelona, Cadaques och Cap d'AgdeChampagne glasses... and a fork

Landade i Barcelona sent på torsdag kväll/tidigt fredag morgon efter strul med mellanlandningen i Prag. Snabb taxi, som jag var tvungen att visa vägen vilket fick mig att känna mig lite mer som en local, och så äntligen hemma hos Audrey igen. Jobbade fredag där nere vilket gick riktigt bra, vi har våra möten via Skype och allt flöt fint med deltagare i Trondheim, Århus, Sönderborg och så jag i Barcelona.Kusin Johan, Lotta och Audrey

Efter en lång siesta på efter jobbet på fredagen så drog vi ner på byn för att köpa en GPS till mig. Självklart så träffar vi min kusin Johan och hans tjej på vägen. Han bor i Stockholm men har pluggat och jobbat i Barcelona. Så nu var han där på sitt årliga återbesök. Skön slump! Så vi hängde på och käkade middag med dom på ett sånt där tapas-ställe. Gott!
Spains fake Greek village

Lördag morgon så hoppade vi in i vår lilla hyrbil och drog norrut. Audrey och hennes systrar har en lägenhet på franska kusten ganska nära gränsen. Vi skulle dela upp körningen genom att köra ut till en fin fiskeby. Vägen dit ut var riktigt kurvig och jävlig, värre än norska vägar till och med. Men det var klart surrealistiskt att helt befinna sig på en typisk pittoresk turistfälla bara en kort tur från Audreys lägenhet. Flott lunch, lite promenerande, lite mer promenerande, lite siesta på en strand.Cap d'Adge är något helt annorlunda, ett riktigt turistställe byggt kring fina stränder. Inte särskilt pittoreskt, inte särskilt vackert. Jag lyckades också ordna en aircondition-förkylning så när vi kom fram till deras lilla lägenhet så var jag nästan däckad. Hämtpizza, en flaska rosé och en flaska champagne fick avsluta dagen.

Söndagen tog vi det chill, gick runt lite, käkade mer god mat och körde tillbaka till Barcelona. Sen flög jag till Danmark, jobbade tre dagar, flög till Trondheim, sov en natt, skriver denna blogg, ska nu träffa Kicki Rydemalm hoppas jag, sen packa för helgen, sen träffa alla Umeå-klättrare som är i Hell, sen hämta Audrey som landar klockan 19.10. Oh yeah! Hon kommer hit! Hon kommer hit! Imorgon sticker vi iväg för lite skidåkning kring Storlidalen gissar jag. Kanske blir det en tur ner mot Eresfjord och Romsdalen också. Hmm... jag tror nästan det.

Comments