Barcelona, Paco och Rodellar


Paco och Rocio

Sitter och gör veckan sista jobbtimmar i ett varmt Barcelona. Inte riktigt lika varmt som Trondheim som idag tydligen har kring 30 grader, men ändå. Sprang ner och köpte ett nytt 70 meters klätterrep nyss eftersom jag klockan åtta ikväll blir upphämtad av Paco för att åka til Rodellar! Ja, det stämmer, det är alltså samma Paco som vi klättrade med i Indian Creek i höstas! Han kommer hit med sin buss och sen kör vi tre timmar upp i bergen till Rodellar. Rodellar är en av väldens bästa sportklätterområden med några av världens hårdaste leder. Dom ska jag inte prova. Nä, jag hoppas få klättra lite fina leder i 6b-6c registret för att börja komma i form till Tromsö dit jag åker nästa helg för en veckas klättring med Ume-fölk.8c+, rodellar - españa. Photo: Jandiro (klicka på bilden för fler fantastiska bilder av Miguel!Paella by the beach

Nä, nu måste jag skynda lite, snart ska jag träffa Audrey nere på samma restaurang som vi var första helgen i Barcelona. Trevlig helg!

Comments