UtflykterNär nu Audrey gav mig en cykel i födelsedagspresent (fastän jag inte fyller år förrän imorgon) så har jag börjat intressera mig för möjligheterna till cykling här omkring. Kort sammanfattning: Oändliga.

Igår tog vi tåget till Girona och cyklade sedan La Via Verde, Den Gröna Vägen, ner till havet. Ungefär 40 km efter en nerlagd tågbana (heter det så?). Det var till 50% ganska fint och till 50% förort och industriområden. Nästa helg vill Audrey cykla en annan etapp, från ett vulkaniskt område ner till Girona. Det blir nog vackrare.Idag tänkte jag mig ut i bergen här i närheten. Nå, nu gick det ju sådär. Jag tog mig egentligen aldrig ut ur Barcelona, vilket inte betyder att jag inte fick kämpa. Tog bra många hundra höjdmeter för att ta mig upp på toppen av närmsta berget bara ett par kilometer bort. Där fick jag se den här fantastiska grafitin och andas lite. Sen han jag med ett annat berg och så började jag trampa mig upp till det tredje när krafterna tog slut. Nästa gång har jag lite bättre koll, och en karta, och då jävlar blir det skogscykling!

Men imorgon fyller jag 33 så då hoppas jag på... ja... kanske en flaska vin på stranden?

Comments