Lite nytt från Barcelona...

Sitter sista veckan i Barcelona. Pluggar inför en BizTalk certificering som jag hoppas jag ska klara nästa vecka. Annars så har jag klättrat på helgerna och cyklat på vardagarna. Linder var förbi och klättrade nu i helgen, fantastiskt kul! 550 meter på två dagar var inte illa.

Annars så skriver jag lite i min Barcelona blogg. Har som ett första mål att få ihop 100 poster om lite allt möjligt. Sen tänkte jag nog strukturera upp det och presentera både kartor och kategorier på något sätt. Nå, än så länge verkar jag hitta hur mycket som helst att skriva om. I helgen ska vi åka skidor i Andorra, då kommer nog en ny post!

Kolla gärna in här och läs om en av turerna som Anders och jag gjorde. Och en konstig julmarknad.

Utomjordiska Barcelona

Annars så ses vi kanske i Umeå under jul! Oh yeah!

Comments