Lite senareVi håller för närvarande på att försöka hitta en ny lägenhet här i Barcelona. Önskemålen är många. Terrass, garage, centralt, lugnt, lätt att köra ut stan, lätt för Audrey att ta sig till jobbet, fräscht, fin toalett, bra storlek, inte för dyrt... Det går sådär. Vi har sett 10 lägenheter nu, ingen av dom har varit en fullträff, ingen har egentligen varit riktigt nära fullträff. Just nu lutar det åt nyare lägenhet en bit från centrum. Nära havet, utsikt, garage, fräscht. Perfekt för mig, hoppas vi hittar den perfekta lägenheten snart. Tyvärr så är vi inte riktigt budget för samma utsikt som Audreys syster.

Hur som helst. Annars har jag klättrat lite och tagit det lite lugnare några dagar. Har haft riktigt ont i ryggen ett par dagar, sjukt tråkigt. Jag kan inte sitta mer än 30 minuter vid datorn, då går det riktigt åt helvete. I måndags satt jag typ 4 timmar, var helt borta efter det. Så igår tog jag bilen upp till närmaste ställe med snö och gick runt i tre timmar. Det var riktigt härligt! Suveränt vinterlandskap, tyvärr med kanske +2 grader så det var väl tung snö. Tog mig ett par vänder i gles granskog och fick känna pudret runt pjäxorna. Till helgen åker vi nog till ungefär samma område, det är bara 12 mil från Barcelona.

Nästa vecka åker Audrey till Kina och jag pallrar mig upp till Oslo igen.

Comments