Nu smäller det!

Sådär ja, nu är det dags att dra igång bloggen igen! Det var så länge sedan jag skrev något nu så jag kommer inte ens ihåg var jag avslutade. Så jag skriver lite om vad som händer nu istället.

Sista månaden har jag i princip bara klättrat och flyttat. Klättringen har gått otroligt bra. Inga krav, bara kul. Och massor av spanska-snack. Helt enligt plan!Rickard on the balcony

Så till flytten. Audrey och jag har flyttat in i en ny lägenhet i Barcelona. En ny. Lägenhet. Med havsutsikt. Utsikt över medelhavet alltså. Garage. Stort garage. Lätt att köra ut ur stan. Utanför centrum. Möjligt att spänna på sig in-linesen i lägenheten och sticka ut och åka. Stort kök, fint vardagsrum, otroligt tyst, två badrum, badkar med jacuzzi, kontor, gästrum. Helt perfekt! Vi trivs otroligt bra båda två, snabbare för Audrey att ta sig till jobbet och nära till hennes ena syster.

Rickard blev vår första gäst, 3 dagars klättring i Montserrat hann vi med. Dessutom inflyttningsfest, gaydisco, vandring efter kusten och lite annat. Kul!

Efter flytt åkte jag tillbaka till Oslo häromdagen för att träffa läkaren. Vi diskuterade lite fram och tillbaka och sen sjukskrev han mig fram till sista april. Vilket innebar att jag snackade med min chef och kom överens om att jag skulle lämna igen utrustningen, göra slutintervjun och sen inte behövde komma tillbaka till Oslo. Så, första maj flyttar jag officiellt till Barcelona! Inofficiellt så flyttar jag dit den 1:a april.Disa setting the rapell

Så tillbaka till Erlends lägenhet där jag packade ihop alla grejer. Rensade friskt och har nu bara en ganska ordentlig hög kvar. Packade i ordning klättergrejerna och hoppade på fredag eftermiddag på bussen ner till Strömstad. Där bor Disa, en klätterkompis från Umeå. Så till hennes lägenhet för den största och fetaste middagen på länge. Uff, jag blir mätt bara jag tänker på det. Så blev det två bra klätterdagar på hennes lokala klippor. Speciell igår hade vi en riktig superdag! Klättrade i Kvarneberget på stora väggen. Vilka linjer! 30 till 35 meter långa spricklinjer på perfekt granit. Väggen ligger vackert vid en sjö. Slet en del med att rensa barr och torka några delar av lederna, vi var första klättrarna för säsongen. Disa har gjort illa axeln och klättrade enkelt samma leder som jag utan att lyfta vänster arm ovanför axelhöjd.

NU sitter jag på flygplatsen i Oslo på väg mot Umeå! Ikväll får jag äntligen träffa min familj igen efter 4 långa månader. Nu ska jag bara njuta av kidsen, vedeldad bastu, längdskidor, polare och förhoppningsvis lite klättring!

Lust att hänga med mig i Umeå? Bjuda på middag? Klättra? Ge mig en nackmassage? Hör av dig! 070-269 66 55

Comments