Cursa Bombers

500 meters after the start

Hector and Audrey

I made it! 53:39 for 10 km

Vem kunde tro det? Jag har sprungit ett lopp! 10 km genom centrum av Barcelona. Riktigt kul var det och lite smajobbigt efter 9 km... Slutligen tog jag mig runt pa 53:39 och Audrey pa 58:04. Det firar vi med en siesta...

Comments

Lisette said…
Jag tycker absolut att du har satt helt fel label på detta inlägg.
Inlägg angående löpning är mycket intressant! Ser otroligt härligt ut att kunna springa i shorts och t-shirt. Här i Umeå lär det ju dröja ett tag innan shortsen kan tas fram. Ullunderställströja, mössa och vantar + neoprensockor för att hålla fötterna varma när man springer i slasket är livsviktiga attiraljer.
Pär said…
Men, loppet heter ju Cursa Bombers sa jag tankte det kunde vara en bra titel...

Jag har ju sprungit typ 20 ganger de senaste 5 aren sa det var verkligen konstigt att helt plotsligt befinna sig med massor av manniskor. Riktigt kul upplevelse, ska trana lite infor nasta lopp och forsoka springa under 50 minuter. Borde inte vara omojligt om jag slipper starta langst bak i faltet.

Uff, du gor det bra som kampar pa! Snart ar det sommar och shorts i Umea ocksa! Kolla bara inte for mycket pa den dar galna MaratonMia, tror absolut inte det ar bra att halla pa sa. Trana nar det passar och ha kul och halla skadorna pa avstand, he duger gott.
Lidas said…
Skoj! Bra kämpat! Hur många tusen var med?
Pär said…
Det var 15000 personer som kom i mal men jag gissar att det var kanske 17000 anmalda. Jag kom pa plats 9494... Det var som sagt riktigt inspirerande, ska ut och jogga en svang imorgon. Efter tre dagar skidakning och lite cykel idag sa kanns det som att benen snart ar i form igen.