Uppdateringar av Utomjordiska Barcelona

Efter besök av min syster så har vardagen återvänt. Jag jobbar på 3-4 olika saker just nu. Riktigt kul att ha flera bollar i luften, lätt att motivera sig att göra en timme tråkiga grejer när jag vet att jag sedan får ha kul och lära mig något nytt resten av dagen efter det. Bland annat håller jag på att försöka lära mig så mycket som möjligt om hur sociala media och web 2.0 kan användas för marknadsföring och företagsbyggande. Låter mig inspireras av Ben som ligger bakom Notes in Spanish och Tynan. Tänker bland annat försöka mig på att uppdatera Utomjordiska Barcelona lite mer regelbundet och vid varje uppdatering köra en link-back till en artikel på SvD, DN, VG eller annan tidning. Försöker också lära mig lite om AdWords och AdSense så jag lyfter upp annons-blocket ute till höger lite. Använder du Adblock Plus så ser du inte den annonsen, ser du den får du gärna kolla om den på något sätt är relevant till innehållet här.

Har du inget annat för dig får du gärna hoppa över till Utomjordiska Barcelona en sväng. Har passat på att byta till www.utomjordiskabarcelona.com

Comments

Pär said…
Tack! Har ordnat lite kartor nu så att jag kan placera allt jag skriver direkt där. Vore kul att få lite besökare till siten, säg till om du har några tips!