Fan av Utomjordiska Barcelona på Facebook

My friend the hairy dog

Ungefär så här varmt är det här idag. Inte i närheten av de 37 C vi hade för en månad sedan men väl varmt för mig. Aphu. Så det blir mycket datortid och sen lite klättring då och då.

I gårdagens post glömde jag be er om en sak. Jag skulle vilja ha 100 fans av Utomjordiska Barcelona på Facebook. När jag når detta magiska nummer så kan jag nämligen låsa en permanent adress till gruppen. Egentligen otroligt oviktigt men nu när det är 79 fans vore det ju fint att ta klivet över 100. Så, pretty please, join in!

Jag har fått lite kommentarer från första versionen av guideboken och har nu lagt upp en betydligt snyggare version. Förhoppningsvis kommer jag få hjälp av en kille som heter Henrik med att styla upp guiden extra mycket inför releasen. Ska bli kul! Så kolla gärna in version 0.3.

Comments