Guideboken nästan färdig!

Guidebok - omslag

Efter några veckors arbete har jag lyckats samlat ihop informationen i Utomjordiska Barcelona till en liten guidebok! Det var både mer och mindre arbete än vad jag trodde. Det var mycket arbete att knyta ihop texterna i tryck, något som inte behövs eller inte låter sig göras i blogg-format. Det visade sig också att jag hade ganska mycket användbart material något som gjorde mig riktigt glad och arbetet intressant hela tiden.

Jag hade först tänkt vänta till januari med boken men beslöt mig för att starta direkt. Visst, det är lite rough edges men jag gillar innehållet på nästan alla 81 sidorna och till er som ska resa till Barcelona i höst hoppas jag att ni hittar en eller ett par intressanta artiklar. Nu är det korrekturläsning som gäller och sen om ett par veckor när det går att boka lägenheter och hotell direkt från Barcelona-bloggen så släpper jag den 2009 års upplaga av Guideboken till Utomjordiska Barcelona. Spännande! Som min mamma sa: "Vad mycket du har skrivit i år! Först C-uppsats och nu en guidebok!"

Är du nyfiken på guideboken? Vill du hjälpa mig korrekturläsa den? Då hittar du en beta-version här. Hoppas du gillar vad du ser!

Ladda ner guidebok-beta

Oh yeah, jag flexar på förstasidan! Oh yeah!

Comments