Internet-kompisar

Maria på sitt kontor
Maria

Linda och Tomas
Linda och Tomas

Umeå-kontakt från Flickr!
Blpz

Det är kul att träffa folk genom internet, speciellt när man har kännt varandra on-line ett tag. Macalli träffade jag i Indian Creek, Blpz flyttade till Barcelona, Håkon lärde jag typ känna genom Flickr också och säkert ett helt gäng andra personer, Pere som jag klättrar med kontaktade mig genom 8a.nu. Neus genom Rockclimbing.com. Tomas och Linda, på bild ovan, lärde jag känna genom Twitter.

Wow, jag har säkert lärt känna 20 personer genom nätsajter. (Och jag måste göra er besvikna och säga att noll av dessa är från datingsajter.)

Igår fick jag så äntligen chans att träffa Barcelona-svenskarnas stora fixstjärna på blogghimmelen: Maria Agrell. Jag har följt hennes blogg från det jag började vara i Barcelona och det är mer än en gång jag skrattat högt för mig själv över det hon skrivit. Två timmars lunch vid stranden var klockrent. Nu jobbar Maria som pressansvarig för Telemedicine Clinic, ett företag som hennes make och Håkon-look-a-like startat.

Läs hennes inlägg om våran lunch och följ sedan gärna vad hon skriver: Barcelona-Stockholm

Comments

Stjärna. Det låter fint det ;-)

Som sagt, angenämt möte.

Vi hörs snart igen.