Lite mer om det här som kallas livet

Kollade just in Feedburner och inser att trots att jag skriver allt mer sällan här så ökar antalet followers. Är inte i närheten av att ha dåligt samvete för det men tänkte istället skriva lite snabbt om vad jag sysslar med nuförtiden.

För det första har jag blivit med lite fler affärsidéer. Det är helt galet men jag tror jag snittar en ny idé eller en förbättring per dag ungefär. Begränsande faktor är just nu otålighet och ryggproblem. Om ryggen pallat skulle jag lätt kunna klämma 16 timmar per dag av skrivande och datanördanade. Jag har också till slut påbörjat processen av att skaffa ett spanskt företag, förhoppningsvis är det klart innan jul.

Utomjordiska Barcelona - snurrar på. Jag kommer att migrera till WordPress och ordna så att det hostas på ett fint sätt hos Space2U i Nordingrå. Dom verkar erbjuda otrolig service. Stödjer dessutom RubyOnRails för framtida behov. Jag får många förfrågningar om cyklingen och jag hoppas verkligen många vill komma och uppleva det! Sen verkar det som att jag får en medskribent, mer om henne så fort det är klart. Kommer bli så skönt att migrera från Blogger och få möjlighet att göra mycket, mycket mer...

Sen har jag jobbat mycket på Climb in Spain! Vilket drömprojekt. Just nu kombinerar jag kartskapande, informationssamlande, förberedande av att öppna webbutik, husletande med att helt enkelt klättra och samla information. Spanjorerna och Katalanerna älskar att dela med sig, tyvärr finns det få som kan göra det på engelska men de som kan verkar vilja hjälpa till! Nu håller jag på att fundera på kurser/nybörjarresor. Och mycket annat så klart.

Annars så hoppar jag i bilen och kör upp den till Sverige på onsdag morgon verkar det som. Ska försöka sälja min fina Peugeot 307 kombi eftersom jag kommer köpa spansk bil på företaget. Känner du någon som är intresserad? Årsmodell 2004, 10000 mil.

Nu verkar det som att Audrey och jag ska iväg och klättra ett torn!

Comments