Active Spain!

Hiking down 2
Från förra veckans misslyckade skidåknings-försök...

Idag är jag så jäkla glad och stolt. Vi öppnar nämligen portarna till vår svensk-inriktade resebyrå Active Spains hemsida: activespain.se.

Massor med arbete. Massor med funderingar. Och galet nog så strömmar bokningar och förfrågninar in. Ikväll har jag svarat på två grupper på 14-16 personer vardera som önskar cykla Via Verde i 4 till 7 dagar. Jag har sålt fotbollsbiljetter och bokat upp lägenheter. Jag har bokat hus och hotell för klättrare från hela världen. Det börjar knytas ihop.

Såhär tänker jag:

Hyper Active Spain - företaget bakom alla webbar. Har idag bara en info-sida och en mailadress. Jag tror inte vi kommer använda denna adress till något, bara för att informera om alla saker vi sysslar med. Blir en enkel WordPress-installation.

Active Spain - en svensk, traditionell resebyrå-sida. Presenterar upplevelser och boenden. Gjord för att ge ett seriöst intryck för att övertyga grupper och konferens-intresserade om att vi klarar av jobbet. Går på den tekniska bas jag byggt upp med kartor + WordPress.

Climb in Spain - en engelsk portal till klättring i Spanien. Ska bli med webbshopp genom samarbete med en stor bokhandel. Ska ha ungefär 40 hus och lägenheter nära de bästa klätterområdena i Spanien. Ska kunna tillhandahålla guider och gruppresor. Går på den tekniska bas jag byggt upp med kartor + WordPress.

(hemligt) - Ett par-tre webbar till som inriktar sig på vissa specialintressen/typer av resenärer. Mer info så småningom (såklart). Går på den tekniska bas jag byggt upp med kartor + WordPress.

Kommentarer? Tankar?


Comments

Rickard said…
Kan bara säga en sak... GRYMT!