Fler webbsidor

Jodå, nu har jag kickat igång två till webbsidor. En för att locka folk som önskar studieresor och en för att fånga folk som Googlar efter fotbollsbiljetter och Barcelona. CyklaSpanien.se ligger på första sidan, tror när jag uppdaterar den bloggen lite mer så kommer den hoppa upp lite. StuideresaBarcelona.se ligger redan nu tvåa efter någon sorts blogg om en studieresa. Tillräckligt bra. FotbollsbiljetterBarcelona.se blir svårare, tror jag får fixa mycket content för att den ska stiga upp på första-sidan. Om ni som läser detta har möjlighet att länka till dessa webbsidor från era bloggar/hemsidor så vore det mycket uppskattat! Inlänkar är toppen för att hoppa högre.

I övrigt är det trasiga fingret på bättringsväg, Bàrbara flyttar ut huset, många polare passerar förbi mitt hus och jag blir lika glad varje gång! El Bruc är tydligen riktigt centralt.

Här är en bild från kul klättring ovan havet. Hoppade från toppen av klippan, cirka 10 meter. Tog mig typ 24 timmar innan vattnet rann ur bihålorna.

The last hard move for the 6b

Comments