Ligurien

Coastal hiking

Förra helgen var det möte i Italien för oss som guidar för Prima Travel. Ligurien är en av deras populäraste destinationer så vi träffades där istället för i Göteborg som ifjol. Hmm... tror nog jag föredrar Ligurien.

DSC_4133

Det är kul att träffa 30 andra vandringsguider. Vi är pinsamt lika stöpta. Många bor utomlands, många jobbar med flera saker samtidigt, många har lämnat en traditionel karriär och alla är jäkligt öppna och vana med människor.

DSC_4082

Jag tog på mig rollen som fotograf. Efter att inte haft med mig kameran mycket alls under vintern och våren så var fotosuget stort. Och några bra bilder blev det nog, är fortfarande otroligt glad att jag fick tag i mitt Nikkor 35 mm 1.8 F.

Nu dags för vad som kanske är ett nytt kapitel i livet: Österrike.

Comments