Bergslöpning i Spanien

Top of Font Blanca På toppen av Font Blanca De senaste åren har löpning här i de Katalanska bergen blivit något jag sysslat ganska mycket med. Intresset började egentligen innan det, faktiskt när jag träffade Caballo Blanco i Mexico, men först när Cathy drog ut mig på tur i Andorra sommaren 2011 slog giftet till på riktigt. Sen blev det ett par tävlingar och ett par längre turer i Pyrenéerna innan mina knän sa stopp. Så kom snön och det blev läge för skidåkning istället. Nu börjar knäna fungera igen, quadricepsträning var nyckeln, och det har blivit dags att ta itu med formjagandet igen. Målsättningen? Cavalls del Vent! Om det kommer jag säkert att skriva någon dag senare. Just nu sitter jag och jobbar uppe i Andorra av några olika anledningar. Dagens träningspass blev upp till Font Blanca, 2904 meter över havet. Där spelade jag in denna video. Pratar av någon anledning engelska. Nå, det här får bli min premiärpost om mina bergslöpningsövningar. Om ni har några frågor, skriv gärna en kommentar!

Comments